Με την μετακόμιση προ των πυλών, κοιτάζετε το πλήθος των αντικειμένων που πρέπει να πακετάρετε και νιώθετε τρόμο. Ησυχάστε, η ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή μπορεί να αναλάβει εκτός από τη μεταφορά και την συσκευασία μικρών και μεγάλων αντικειμένων για να είστε βέβαιοι πως θα φτάσουν στο νέο χώρο με ασφάλεια. Επειδή γνωρίζουμε πως τα έπιπλα κάθε πελάτη μας εκτός από οικονομική έχουν και συναισθητική αξία, το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Αναλαμβάνετε τη συσκευασία ηλεκτρικών ειδών;

Η ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή αναλαμβάνει να συσκευάσει ηλεκτρικές συσκευές όπως οι τηλεοράσεις, οι υπολογιστές, τα ηχοσυστήματα κτλ. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να πακεταριστούν στα αρχικά τους κουτιά, αν τα έχετε κρατήσει, αλλά ακόμα και αν δεν τα έχετε πια, μην ανησυχείτε γιατί θα φέρουμε εμείς ανθεκτικά κουτιά για να τα συσκευάσουμε με ασφάλεια.

Μπορούμε να συκευάσουμε και τις μεγαλύτερες συσκευές όπως η ηλεκτρική κουζίνα, το πλυντήριο ή το ψυγείο, οι οποίες απαιτούν διαφορετικό χειρισμό και μεγάλη προσοχή κατά την μεταφορά τους.

Έχω αρκετές αντίκες. Απαιτούν ειδική συσκευασία;

Εάν έχετε αντίκες στο σπίτι σας, αναμφισβήτητα θέλετε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα πάθουν το παραμικρό κατά τη μεταφορά τους. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας και γνωρίζει πώς ακριβώς πρέπει να συσκευαστούν και να μεταφερθούν τα αντικείμενα παλαιού τύπου.

Αγαπώ τον δερμάτινο καναπέ μου, υπάρχει τρόπος να τον προστατεύσω κατά τη διάρκεια τη μετακόμισης;

Φυσικά. Στην ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή αναλαμβάνουμε την συσκευασία όλων των αντικειμένων που αγαπάτε. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη εμπειρία ώστε να τα πακετάρουμε με το σωστό τρόπο, για να φτάσουν στον τελικό προορισμό σας, με ασφάλεια και χωρίς να υποστούν φθορές.

Μετακομίζω σε μια πολυκατοικία χωρίς ασανσέρ, θα υπάρξει πρόβλημα κατά την μεταφορά;

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η εταιρεία μας εκτός από την συσκευασία των αντικειμένων σας, μπορεί να αναλάβει και την μεταφορά τους με την βοήθεια ανυψωτικού μηχανήματος που φτάνει μέχρι τον 9ο όροφο, και ανεβάζει με ασφάλεια μεγάλα και βαριά αντικείμενα.

Υπάρχει ειδική συσκευασία για τα ρούχα;

Βεβαίως. Τα ρούχα σας πακετάρονται σε ειδικές γκαρνταρόμπες και φτάνουν στον νέο χώρο χωρίς να ταλαιπωρηθούν καθόλου, έτοιμα για να κρεμαστούν στις ντουλάπες.

Αναλαμβάνετε τη συσκευασία έργων τέχνης;

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να συσκευάσουμε. Επειδή γνωρίζουμε πως τα έργα τέχνης είναι πολύτιμα και απαιτούν λεπτούς χειρισμούς ακολουθούμε ειδικές διαδικασίες κατά τη συσκευασία και την μεταφορά τους για μην πάθουν απολύτως τίποτα. Αν το επιθυμείτε ερχόμαστε στο χώρο σας και φτιάχνουμε ξύλινα κιβώτια μεταφοράς για όλα τα εύθραστα αντικείμενά σας.

Συσκευασία επαγγελματικού εξοπλισμού

Η ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή βρίσκεται στο πλευρό και των επαγγεματιών που θέλουν να μεταφέρουν ή να αποθηκεύσουν μέρος ή όλο των εξοπλισμό τους. Μπορούμε να αποσυναρμολογήσουμε και να εγκαταστήσουμε εκ νέου συσκευές και έπιπλα που θέλετε να μεταφέρετε. Ασχοληθείτε μόνο με την δουλειά σας και αφήστε σε εμάς την συσκευασία των επίπλων, των αρχείων και του εξοπλισμού σας. Αναλαμβάνουμε επίσης την συσκευασία, την μεταφορά και την αποθήκευση και ιατρικών μηχανημάτων.

Χρήσιμες συμβουλές

  • Αν αποφασίσετε να πακετάρετε μόνοι σας, βεβαιβωθείτε πως έχετε επιλέξει τα σωστά υλικά για την συσκευασία. Στα καταστήματα θα βρείτε από απλό χαρτί, μέχρι πλαστικό με φυσαλίδες ή υλικό με επένδυση για τα εύθραστα αντικείμενα.
  • Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε κούτες σε διάφορα μεγέθη, και αν χρειαστεί ειδικά κουτιά με διπλά τοιχώματα, καθώς και εφημερίδες.
  • Πριν την μεταφορά βεβαιωθείτε πως έχετε αριθμήσει τις κούτες και πως κάθε συσκευασία αναγράφει το περιεχόμενό της.
  • Πολλοί άνθρωποι ξεχνούν τη σημασία της προστασίας σημαντικών εγγράφων όπως πιστοποιητικά γέννησης, βιβλιάρια τραπέζης και υγείας. Φροντίστε να τα πακετάρετε όλα μαζί σε ένα κουτί, για να μην χάσετε κάτι κατά την μεταφορά.
  • Πακετάρετε βαριά αντικείμενα σε μικρά κουτιά και ελαφριά αντικείμενα σε μεγάλα.

Αν η σωστή συσκευασία των οικοσκευών ή του εταιρικού εξοπλισμού σας, φαντάζει βουνό, αφήστε τη σε εμάς. Στην ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή δουλεύουμε αξιόπιστα, γρήγορα και υπεύθυνα, και σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.