Η ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή αναλαμβάνει μεταφορές κάθε είδους φορτίου πανελλαδικά. Διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία χρόνων, ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα σε κάθε σας ανάγκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για να αποφεύγονται τυχόν φθορές.

Τι είδους μεταφορές αναλαμβάνετε;

Στην ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή αναλαμβάνουμε μεταφορές:

 • ανταλλακτικών πλοίων
 • τροφοδοσίας
 • εξοπλισμού σπιτιών
 • εκθεσιακών περιπτέρων
 • εξοπλισμού συνεδρίων
 • κινητής τηλεφωνίας
 • εμπορευμάτων

Αναλαμβάνουμε και ειδικές μεταφορές όπως η μεταφορά πιάνων, χρηματοκιβωτίων, ιατρικών μηχανημάτων, έργων τέχνης, δίπορτων ψυγείων κτλ.

Πώς θα είμαι σίγουρος ότι δε θα καθυστερήσετε;

Οι μεταφορές των αντικειμένων σας, είτε πρόκειται για εξοπλισμό γραφείου, είτε σπιτιού γίνονται πάντα με ασφάλεια και ταχύτητα. Γι’ αυτό και παρέχουμε χρονοδιάγραμμα τόσο για την παραλαβή όσο και για την παράδοση, όπως επίσης και σχετική αναφορά για το όχημα που σας εξυπηρετεί. Έτσι, γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα πράγματά σας και αποφεύγονται οι καθυστερήσεις.

Πόσο κοστίζουν οι μεταφορές;

Για μπορέσουμε να σας πούμε με ακρίβεια τι θα σας κοστίσει πρέπει να γνωρίζουμε τον όγκο και το είδος των αντικειμένων που θα μεταφέρουμε, αν χρειάζονται συσκευασία, τον τόπο παραλαβής και παράδοσης, και αν θα χρειαστεί ανυψωτικό μηχάνημα. Μπορείτε να μας καλέσετε ή να σας επισκεφτούμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε την προσφορά μας. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα προσιτές.

Αναλαμβάνετε και μεταφορές εμπορευμάτων;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με επαγγελματίες που θέλουν να διανεμηθούν τα εμπορεύματά τους από και προς τις αποθήκες και τα καταστήματα. Επειδή οι μεταφορές των εμπορευμάτων σας είναι ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση, διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που εγγυάται την ασφαλή και άρτια παραλαβή και διανομή τους, σε έναν ή περισσότερους προορισμούς. Είτε πρόκειται για ένα φορτίο, είτε για λιγότερο από το πλήρες φορτίο ενός φορτηγού, αναλαμβάνουμε τη διανομή εμπορευμάτων, παρέχοντας ακριβείς πληροφορίες για τη διάρκεια μεταφοράς, καθώς και υπηρεσία παρακολούθησης της αποστολής για δική σας διευκόλυνση.

Όταν οι μεταφορές απαιτούν πλήρες φορτίο, σας παρέχουμε ένα φορτηγό για τη συνολική διακίνηση, που ξεκινά από το χώρο του αποστολέα μέχρι τον χώρο παραλαβής από τον αποδέκτη στον τελικό προορισμό. Με τον σύγχρονο στόλο φορτηγών που έχουμε στη διάθεσή μας, αποτελούμε τον ιδανικότερο συνεργάτη για τις μεταφορές των εμπορευμάτων σας.

Τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε για τις μεταφορές;

Ο τύπος του εξοπλισμού εξαρτάται από το είδος, το βάρος και τις διαστάσεις του φορτίου που θα μεταφέρουμε για εσάς. Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά και αναλαμβάνουμε μεταφορές όλων των ειδών σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος.

Πόσο άμεσα μπορείτε να αναλάβετε μια μεταφορά;

Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας και ο χρόνος μεταφοράς εξαρτάται από την περιοχή, το είδος του φορτίου, το βάρος και τον όγκο του. Οι υπηρεσίες μεταφορών στην ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ειδικές μεταφορές

Μεγάλα, βαριά ή εύθραυστα αντικείμενα απαιτούν ειδική μεταφορά, ώστε να φτάσουν στον τελικό προορισμό με ασφάλεια και χωρίς φθορές. Η ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή αναλαμβάνει και ειδικές μεταφορές για:

 • Έργα τέχνης
 • Χρηματοκιβώτια
 • Πιάνα με ουρά ή χωρίς
 • Μουσικά όργανα
 • Είδη μεγάλης αξίας
 • Ιατρικό εξοπλισμό
 • Εύθραστα αντικείμενα
 • Δίπορτα ψυγεία

Ξεκινήστε σήμερα!

Επικοινωνείστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος στο site μας και εμείς θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση με το καλύτερο δυνατό κόστος. Χάρη στο εξειδεικευμένο προσωπικό και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε με συνέπεια, ασφάλεια και υπευθυνότητα κάθε έργο που θα μας αναθέσετε. Η πολυετής εμπειρία μας και ο αυξανόμενος αριθμός ευχαριστημένων πελατών-συνεργατών, αποτελούν εγγύηση των υπηρεσιών που παρέχουμε στις μεταφορές εδάφους.