Είστε έτοιμοι να μετακομίσετε και νιώθετε πως έχετε πελαγώσει; Μην ανησυχείτε, οι μετακομίσεις αποτελούν για εμάς εύκολη υπόθεση. Η ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή βρίσκεται στο πλευρό σας από την προετοιμασία έως και την μεταφορά και επανεγκατάσταση των αντικειμενών σας στο νέο χώρο.

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις ιδιωτών, αλλά και επιχειρήσεων σεβόμενοι πάντα τους χρόνους και τις ανάγκες που έχετε εσείς. Γι’αυτό παρέχουμε χρονοδιάγραμμα για την παραλαβή και την παράδοση καθώς και αναφορά για το όχημα που σας εξυπηρετεί, για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε καθυστέρηση. Όπως θα διαπιστώσετε το προσωπικό μας είναι φιλικό, γρήγορο και ευγενικό. Με την ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή οι μετακομίσεις γίνονται με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και οικονομία σε όλη την Ελλάδα.

Μετακομίσεις: Ποιο το κόστος;

Πολλοί πιστεύουν πως οι μετακομίσεις κοστίζουν ακριβά. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Το κόστος της μετακόμισης θα εξαρτηθεί από τρεις παραμέτρους:

(α) τον όγκο των αντικειμένων που θα μας ζητήσετε να μεταφέρουμε

(β) τις ακριβείς υπηρεσίες που θα σας παράσχουμε, δηλαδή αν θα χρειαστείτε συσκευασία των αντικειμένων, ανυψωτικό μηχάνημα κ.α.

(γ) την απόσταση μεταξύ του χώρου παραλαβής και του χώρου παράδοσης.

Μετακομίσεις :Πώς θα ξέρω το ακριβές κόστος; Θα έρθετε στο χώρο μου για να δείτε τι πρέπει να μεταφερθεί;

Βεβαίως μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας για να κάνουμε μια εκτίμηση. Με χαρά θα ακούσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, χωρίς καμία επιβάρυνση και χωρίς καμία δέσμευση από εσάς.

Μετακομίσεις :Πώς μπορώ να γνωρίζω το κόστος αν δεν έχω χρόνο για να με επισκεφτείτε ;

Για όσους δεν έχουν χρόνο για μια επίσκεψη στο σπίτι, προσφέρουμε την εναλλακτική λύση της συμπλήρωσης της φόρμας ενδιαφέροντος, στην οποία μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία μετακόμισης, τα αντικείμενα και την περιοχή σας και μόλις την υποβάλετε, εμείς θα σας στείλουμε μια προσφορά.

Οι μετακομίσεις με αγχώνουν γιατί φοβάμαι μήπως δεν συσκευάσω κάποιο αντικείμενο σωστά και σπάσει. Μπορείτε να αναλάβετε εσείς την συσκευασία;

Φυσικά μπορούμε. Η ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή αναλαμβάνει να συσκευάσει και να μεταφέρει με ασφάλεια γυαλικά, έπιπλα, βαρέα αντικείμενα, αλλά και ενδύματα σε ειδικές γκαρνταρόμπες. Αναλαμβάνουμε επίσης να αποσυναρμολογήσουμε και συναρμολογήσουμε εκ νέου τα έπιπλά σας, καθώς και να απομακρύνουμε παλαιωμένο εξοπλισμό.

Μετακομίσεις :Μπορείτε να αναλάβετε την αποσύνδεση και την επανασύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών μου;

Αν το επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε εκτός από τη μεταφορά, την αποσύνδεση και την επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών σας.

Μπορείτε να φέρετε και ανυψωτικό μηχάνημα;

Φυσικά και έχουμε αυτή τη δυνατότητα.  Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, για παράδειγμα δεν εμποδίζουν τα καλώδια της ΔΕΗ ή κάποιο δέντρο, μπορούμε να χρησιμοποιούμε ανυψωτικό μηχάνημα.

Μπορείτε να μου διαθέσετε μόνο το φορτηγό σας για κάνω την μετακόμιση;

Υπάρχει και αυτή η επιλογή. Σας διαθέτουμε αν το θέλετε, το φορτηγό μας ή το ανυψωτικό μηχάνημα, με έμπειρο οδηγό για να κάνετε τη μεταφορά των αντικειμένων σας.

Απλές συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες πριν την μετακόμιση

  • Οι μετακομίσεις μπορεί να αποτελέσουν δύσκολη υπόθεση αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Φροντίστε πριν την ημέρα της μετακόμισης να έχετε κάνει μια λίστα με όσα θα πρέπει να γίνουν πριν μεταφερθείτε στο νέο χώρο, δηλαδή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφώνου, νερού από το παλιό σπίτι και ενεργοποίηση στο νέο.
  • Αν επιλέξετε να πακετάρετε μόνοι σας, προμηθευτείτε κούτες σε διάφορα μεγέθη, μαρκαδόρους και εφημερίδες, ώστε να συσκευάσετε σωστά τα πράγματά σας. Καλό είναι να σημειώσετε επάνω στο κουτί το περιεχόμενο και αν είναι εύθραυστο. Και φυσικά προσέξτε το βάρος των κουτιών για να μην σκιστούν κατά την μεταφορά.
  • Αριθμείστε τις κούτες για να ξέρετε με ακρίβεια αν όλα τα πράγματα έχουν μεταφερθεί.
  • Θα σας διευκολύνει ιδιαίτερα να έχετε αποφασίσει σε ποιο δωμάτιο θα μπουν τουλάχιστον τα μεγαλύτερα αντικείμενα, ώστε να μεταφερθούν απευθείας εκεί.
  • Αν έχετε λουλούδια αποφύγετε το πότισμα τουλάχιστον για 4 ημέρες και τυλίξτε τα με σακούλες για να μη φύγουν χώματα στη διάρκεια της μετακόμισης.
  • Μην ξεχνάτε πως οι μετακομίσεις αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να ξεσκαρτάρετε τα πράγματά σας και να μεταφέρετε μόνο όσα χρειάζεστε στο νέο χώρο.

Στην ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή κατανοούμε ότι η  μετακόμιση μπορεί να μετατραπεί σε μια δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία. Έχοντας αυτό σαν γνώμονα, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές για να κάνουμε τις μετακομίσεις σας, μια ξεκούραστη και ευχάριστη υπόθεση.