Η ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή αναλαμβάνει μεταφορές  – μετακομίσεις στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα από το 2002. Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό – οχήματα τελευταίας τεχνολογίας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με τους οικονομικότερους όρους της αγοράς.

Εργαζόμαστε με ταχύτητα, συνέπεια και σεβασμό στις προσωπικές σας ανάγκες και τηρούμε χρονοδιάγραμμα παραλαβής – παράδοσης για είστε βέβαιοι πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

Στην ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή βρικόμαστε στο πλευρό σας σε κάθε βήμα παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την συσκευασία, την μεταφορά, την συναρμολόγηση αλλά και την αποθήκευση των οικοσκευών ή του επαγγελματικού εξοπλισμού σας.

Αφουγκραζώμενοι τις ανάγκες της εποχής και θέλοντας να σας διευκολύνουμε, έχουμε διαμορφώσει ειδικές προσφορές για φοιτητές, ανέργους, ένστολους και μονογονεϊκές οικογένειες.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση από μέρους σας για να κάνουμε μια εκτίμηση και να σας δώσουμε την προσφορά μας.