Οι ειδικές μεταφορές για εμάς αποτελούν πρόκληση. Έχουμε την δυνατότητα να χειριστούμε ακόμα και τα μεγαλύτερα και βαρύτερα φορτία διεκπεραιώνοντας με ασφάλεια και επιτυχία κάθε εργασία που θα μας αναθέσετε.

Στην ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ειδικές μεταφορές και μετακομίσεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι μεταφορές:

  • Έργων τέχνης
  • Χρηματοκιβωτίων
  • Πιάνων
  • Μουσικών οργάνων
  • Ειδών μεγάλης αξίας
  • Ιατρικού εξοπλισμού
  • Εύθραστων αντικειμένων
  • Δίπορτων ψυγείων (ντουλάπα)

Γιατί η μεταφορά ενός πιάνου κατατάσσεται στις ειδικές μεταφορές;

Όσοι έχουν ένα πιάνο γνωρίζουν καλά πως πρόκειται για ένα πολύ βαρύ αντικείμενο, με ευαίσθητο μηχανισμό. Αν συνδυάσετε τώρα το βάρος του με την ογκώδη μορφή του (ειδικά αν μιλάμε για πιάνο με ουρά) αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολη είναι η μεταφορά του, καθώς κινδυνεύει να γδαρθεί ή να σπάσει.

Στην ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα, ώστε η μετακίνηση των πιάνων να γίνεται χωρίς μεγάλη σωματική επιβάρυνση. Επίσης το προσωπικό μας είναι έμπειρο και άρτια εκπαιδεύμενο ώστε να μπορεί να μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια το πιάνο σας.

Ειδικές μεταφορές ψυγείων

Ένα μεγάλο ψυγείο με δύο πόρτες και αμέτρητους χώρους αποθήκευσης απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή όταν γίνεται μια μετακόμιση και ανήκει στις ειδικές μεταφορές. Πριν την ημερομηνία μετακόμισης φροντίστε να έχετε αδειάσει το ψυγείο και να έχετε κάνει απόψυξη αν δεν γίνεται αυτόματα. Αν υπάρχουν γυάλινα ράφια, είναι καλό να τα αφαιρέσετε και να τα πακετάρετε ξεχωριστά από την συσκευή για να μην σπάσουν κατά την μεταφορά.

Ειδικές μεταφορές ιατρικού εξοπλισμού

Στην ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων και ιατρικού εξοπλισμού με ασφάλεια και αξιοπιστία. Οι ειδικές μεταφορές των μηχανημάτων αυτών εκτελούνται από έμπειρο προσωπικό που τηρεί κατά γράμμα τις προδιαγραφές ασφαλούς μεταφοράς κάθε συσκευής.

Αν μας ζητηθεί μπορούμε να αναλάβουμε τόσο την συσκευασία του ιατρικού εξοπλισμού όσο και την αποθήκευσή του για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ειδικές μεταφορές χρηματοκιβωτίων

Η μεταφορά ενός χρηματοκιβωτίου χρειάζεται μεγάλη προσοχή και τεχνογνωσία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποκόλληση, την μεταφορά και την επανατοποθέτηση χρηματοκιβωτίων οποιουδήποτε μεγέθους. Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα αποθήκευσης του χρηματοκιβωτίου σας αν δεν είναι εφικτή η άμεση τοποθέτησή του στο νέο χώρο.

Ειδικές μεταφορές έργων τέχνης

Τα έργα τέχνης αποτελούν μια ειδική κατηγορία αντικειμένων. Χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς και προσεκτική συσκευασία για να μεταφερθούν με ασφάλεια. Πολλές φορές απαιτούν συγκεκριμένες θερμοκρασίες για να μην αλλοιωθούν τα χρώματα και το υλικό κατασκευής τους. Στην ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή η μεταφορά των πολίτιμων αντικειμένων σας είναι προσωπική υπόθεση.

Ειδικές μεταφορές και ανυψωτικά μηχανήματα

Στις περισσότερες περιπτώσεις η χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων αποτελεί αλληλένδετο κομμάτι των ειδικών μεταφορών. Το προσωπικό μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και κινείται πάντα με αξιοπιστία και ταχύτητα, ικανοποιώντας όλες σας τις ανάγκες ακόμα και στις πιο δύσκολες ειδικές μεταφορές. Γι’ αυτό και διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα για να μεταφέρουμε με ταχύτητα και πάνω από όλα με ασφάλεια.

Πόσο κοστίζουν οι ειδικές μεταφορές;

Ανάλογα με το πλήθος των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρουμε, τις ακριβείς υπηρεσίες που θα χρειαστείτε από εμάς (συναρμολόγηση, συσκευασία, αποθήκευση, ανυψωτικό) και την απόσταση μεταξύ σημείου παραλαβής και παράδοσης θα καθοριστεί και το κόστος. Όπως θα καταλάβετε και μόνοι σας οι τιμές είναι πάντα φιλικές και προσιτές σε όλους.