Η αποθήκευση οικοσυσκευών καθώς και αντικειμένων ή επίπλων που αγαπάτε αλλά δεν χρησιμοποιείτε πια, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη. Έχετε κουραστεί να σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας στο δρόμο; Δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα μέσα στις ντουλάπες σας; Χρειάζεστε περισσότερο χώρο για να ελέγξετε την ακαταστασία του γραφείου; Εάν απαντήσατε ναι σε κάποια από τις ερωτήσεις, μάλλον ήρθε η στιγμή να αποταθείτε στους ειδικούς. Η ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή καλύπτει κάθε σας ανάγκη, παρέχοντας υπηρεσίες συσκευασίας και αποθήκευσης. Ακόμα και στην περίπτωση του εξοπλισμού γραφείου είμαστε στο πλευρό σας.

Πόσο διάστημα μπορεί να διαρκέσει η αποθήκευση;

Ο χρόνος φύλαξης δεν χρειάζεται να σας απασχολεί καθόλου. Το διάστημα αποθήκευσης καθορίζεται κυρίως από εσάς και μπορεί να διαφοροποιηθεί αν το θέλετε χωρίς να υπάρξουν κυρώσεις.

Επίσης κάθε αντικείμενο που αποθηκεύουμε για εσάς αποκτά το δικό του κωδικό, ώστε να είναι εύκολος ο εντοπισμός των αντικειμένων σας οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε πρόσβαση.

Μπορείτε να αναλάβετε εκτός από την αποθήκευση και τη μεταφορά των αντικειμένων;

Φυσικά μπορούμε. Αν το επιλέξετε ερχόμαστε στο χώρο σας συσκευάζουμε τα αντικείμενα που θα μας υποδείξετε, και τα μεταφέρουμε με ασφάλεια στο δικό μας χώρο.

Ποια αντικείμενα μπορούμε να αποθηκεύσουμε;

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποια αντικείμενα του σπιτιού ή του γραφείου σας μπορείτε να αποθηκεύσετε σας παραθέτουμε μια μικρή λίστα:

 • Ηλεκτρικές Συσκευές
 • Γραφεία
 • Έπιπλα Σαλονιού, Κουζίνας, Κρεβατοκάμαρας
 • Χαλιά & Μοκέτες
 • Φωτιστικά
 • Έργα Τέχνης
 • Πίνακες
 • Ογκώδη Αντικείμενα (όπως το πιάνο)

Πόσο κοστίζει η αποθήκευση;

Οι τιμές στην αποθήκευση καθορίζονται από συγκεκριμένους παράγοντες με βασικότερους, τον όγκο των αντικειμένων που θέλετε να αποθηκεύσουμε και τον χρόνο αποθήκευσης.

Είναι οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης ασφαλείς;

Φυσικά. Διαθέτουμε τις δικές μας εγκαταστάσεις αποθήκευσης για να έχουμε πρόσβαση κάθε στιγμή. Οι χώροι μας είναι πλήρως επανδρωμένοι κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας και είναι ασφαλείς όλο το 24ωρο, διαθέτωντας σύγχρονα μέσα παρακολούθησης και ασφάλειας. Θα ήταν χαρά μας να μας επισκεφτείτε και να δείτε τους χώρους που διαθέτουμε

Παρέχετε αποθήκευση και για επιχειρήσεις;

Βεβαίως. Συνεργαζόμαστε με πολλούς επαγγελματίες για τους οποίους αποθηκεύουμε αντικείμενα, εξοπλισμό ή αρχεία. Αναλαμβάνουμε την αποθήκευση επίπλων γραφείου, εμπορευμάτων, ακόμη και εκθεσιακών περιπτέρων αν μας ζητηθεί.

Πώς μπορώ να λάβω μια προσφορά για υπηρεσίες αποθήκευσης;

Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας χωρίς κάποια επιβάρυνση, για να συζητήσουμε λεπτομερώς τις απαιτήσεις σας, να μας εξηγήσετε ποιες από τις υπηρεσίες μας χρειάζεστε και να αξιολογήσουμε τον όγκο των αντικειμένων που θέλετε να αποθηκεύσουμε για σας κάνουμε τη προσφορά μας.

Γιατί να επιλέξω την ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή για αποθήκευση;

Μια μετάθεση σε μια άλλη πόλη, μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση πολλές φορές απαιτεί την παραμονή μέρους του νοικοκυριού σας για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα σε έναν ασφαλή χώρο. Η ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή διαθέτει χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αποθήκευσης παρέχοντας:

 • Ευέλικτες λύσεις εξοικονόμησης χώρου
 • Επαγγελματική αποσυναρμολόγηση, συσκευασία και φόρτωση
 • Συλλογή και παράδοση για εύκολη μεταφορά
 • Οικονομικές τιμές

Αν επιλέξετε την ΚΑΠΑ Αναπτυξιακή, θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση παρέχοντας όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!